doen Nieuws

Win kaarten voor Wonderfeel muziekfestival

Bekijk Sluit

doen Nieuws

Wonderfeel is hét klassieke muziekfestival van Nederland. Geniet – midden in de natuur – van zo’n honderd concerten van 250 topmusici, documentaires, lezingen, een kinderprogramma, heerlijk eten en drinken en meer.

Datum
Auteur
Hein Kaars Sijpesteijn

Na een bijzonder succesvolle eerste editie keert Wonderfeel, het grootste buitenfestival voor klassieke muziek, deze zomer terug. Met zes podia en zo’n honderd optredens van 250 topmusici beslaat het festival het volledige spectrum aan klassieke muziek. De programmering is in handen van zes dynamische muziekverkenners, die elk een eigen podium hebben. 
 
Er zijn optredens van onder meer Capella Amsterdam, Remy van Kesteren, Quatuor Zaïde, Musica Temprana, Rosanne van Sandwijk, Spark, New Cool Collective, Fuse, Abdel Rahman El Bacha, Project Wildeman, Ensemble Klang en De Meezingbende bij het kampvuur. Nieuw is het eigen Wonderfeel Festival Orchestra o.l.v. Johannes Leertouwer met de Vierde Symfonie van Mendelssohn, het Pianoconcert met de veertienjarige Aidan Mikdad en het Vioolconcert met soliste Rosanne Philippens.

Er is nog veel meer te beleven op Wonderfeel! Zo is er een IDFA-selectie van muziekdocumentaires en zijn er lezingen van columnisten en jonge wetenschappers. Rollende keukens verzorgen snacks en maaltijden van topkwaliteit. Wonderfeel wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten. Daarom is de natuur een vanzelfsprekend thema, zowel in de randprogrammering als in de organisatie. Stroomvoorzieningen en horeca zijn zo duurzaam mogelijk: ecologisch, biologisch afbreekbaar, hergebruikt, led en hybride.

Wonderfeel vindt plaats op landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland bij Hilversum.  Deze winactie is gesloten. NatGeo neemt contact op met de winnaars.


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten