doen Fotografie

Win een fotografieworkshop tijdens het Amsterdam Light Festival!

Bekijk Sluit

doen Fotografie

Deze winactie is gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden voor deze actie.

Datum

Tijdens deze workshop vaar je samen met 20 andere enthousiaste fotografen door de grachten van Amsterdam om foto’s te maken van de prachtige kunstwerken die het Amsterdam Light Festival rijk is. Onder begeleiding van Toala Olivares maak je kennis met nachtfotografie en alle benodigde vaardigheden en kennis die hierbij komen kijken.

Alaa Minawi.

Het Amsterdam Light Festival is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt van 1 december 2016 tot 22 januari 2017. Tijdens het festival worden er verschillende kunstwerken en lichtsculpturen, van zowel nationale als internationale kunstenaars, door de hele stad getoond. Deze monumentale lichtkunstwerken zijn te vinden in het water, op gebouwen of op straat. Voor meer informatie over het festival klik je hier.

Cris Toala Olivares - foto: Muhammed Muheisen.

Cris Toala Olivares is een fotograaf die onder andere bekend staat om zijn prachtige foto’s van de Amsterdamse grachten. Ook heeft hij een aantal reportages voor National Geographic op zijn naam staan en is hij jurylid van het Amsterdam Light Festival 2016-2017. Met een prestigieuze Magnum Photography Award op zak, kan hij dan ook als geen ander vertellen vanuit welke hoek je een mooi shot kunt maken.

Deze workshop staat in het teken van fotografie bij weinig licht. Het Amsterdam Light Festival biedt fotografen de perfecte mogelijkheid om mooie en interessante foto’s te maken van de in het donker verlichte Amsterdamse grachten. Deelnemers moeten beschikken over een fotografische basiskennis en in het bezit zijn van een spiegelreflexcamera om mee te kunnen doen aan de workshop.

Voorwaarden en praktische informatie​:

  • Je bent in het bezit van een spiegelreflexcamera 
  • Je heb een goede fotografische basiskennis
  • Affiniteit met fotografie
  • Duur van de workshop: circa 3 uur
  • Datum: donderdag 15 december (18 december bij slechte weersomstandigheden)

In samenwerking met het Amsterdam Light Festival en Cris Toala Olivares mogen wij 10 plekken in deze workshop weggeven. Wil jij kans maken op de workshop? Vul dan het onderstaande formulier in!


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten