lezen Fotografie

Vanavond bij RTL Late Night: wedstrijdwinnaars op fotocursus met Frans Lanting

Bekijk Sluit

lezen Fotografie

Vanochtend vroeg was het zover: de hoofdprijswinnaars van de Frans Lanting Award kregen een workshop natuurfotografie onder leiding van topfotograaf Frans Lanting zelf. En waar kan dat beter dan in de Oostvaardersplassen?

Datum
Fotograaf
Frans Lanting | Benjamin van der Spek

Allebei maakten ze een indrukwekkende foto met een stralend blauwe achtergrond. Van de duizenden inzendingen vielen de beelden van Joost van Uffelen en Benjamin van der Spek het meeste op. Zij kregen op 26 november vorig jaar tijdens de uitzending van RTL Late Night het fantastische nieuws dat zij de hoofdprijswinnaars zijn van de allereerste editie van de Frans Lanting Award. Wil je weten hoe de workshop verliep?

Vanavond doen Frans Lanting en Humberto Tan uitgebreid verslag van deze mooie dag met de winnaars in RTL Late Night (te zien vanaf 22.30 uur).

Foto boven: Frans Lanting. Onder: Benjamin van der Spek.

Grootste natuurfotografiewedstrijd van Nederland

De Frans Lanting Award, met als thema 'Waar land en zee elkaar raken', is een initiatief van National Geographic en het Wereld Natuur Fonds (WNF) in samenwerking met Frans Lanting. De winnaars werden gekozen uit ruim 5.000 inzendingen. Met maar liefst 2.000 van de ruim 15.000 publieksstemmen ontving Van der Spek de publieksprijs. Ook dit jaar organiseren we weer een fotowedstrijd. Wil je hierover op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wil je Frans Lanting deze week nog ontmoeten?

Dan zien we je dit weekend graag terug in het Utrechtse Vredenburg. National Geographic en Frans Lanting organiseren zondagmiddag 25 januari een bijzondere lezing over natuurfotografie getiteld The Art of Seeing. Bestel je kaarten via deze pagina. Meer informatie over deze lezing vind je op onze evenementenpagina op Facebook.


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten