doen Nieuws

Ontvang een gratis exemplaar van National Geographic thuis

Bekijk Sluit

doen Nieuws

Deze actie is gesloten. Het is niet meer mogelijk om een gratis exemplaar aan te vragen.

Datum


Van reizen naar verre oorden tot reizen door de tijd. Van cultuur tot heelal en van natuur tot archeologie. National Geographic heeft het allemaal. Kies jouw favoriete tijdschrift. 

National Geographic Magazine
Naast vele internationale reportages met de beste fotografie bevat National Geographic Magazine ook lokale verhalen, die nieuw licht werpen op bijzondere plekken in onze eigen omgeving. Het belicht de pracht, de veelzijdigheid en de kwetsbaarheid van de aarde. 

National Geographic Traveler
Met oog voor detail dompelen de schrijvers van National Geographic Traveler zich onder in de cultuur en natuur van bekende en minder bekende plekken. National Geographic Traveler bevat adembenemende fotografie, persoonlijke verhalen en praktische reisinformatie en inspireert je buiten de gebaande paden te reizen.

National Geographic Historia
De prachtige verhalen, mooie fotografie en de beste graphics in National Geographic Historia helpen je om het verleden te leren kennen en zo ook het heden beter te begrijpen. In het blad lees je alles over het leven van onze voorouders: hun verworvenheden en successen, hun strijd en tegenslagen.

Kies jouw favoriete tijdschrift en vul je gegevens in. Rond 11 november ontvang je jouw gratis tijdschrift* thuis. We wensen je alvast veel leesplezier!

Deze actie is geldig in Nederland en België en duurt tot 2 november 2016 of zolang de voorraad strekt. OP=OP. Door een gratis tijdschrift aan te vragen ga je akkoord met het ontvangen van een eenmalige e-mailing van National Geographic. Je ontvangt een editie die eerder in 2016 is verschenen. Er wordt één tijdschrift per adres verstuurd. Aan de actie zijn geen kosten verbonden. 


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten