doen In het wild

De exclusieve safari’s van de Grote Vijf op een rijtje

Bekijk Sluit

doen In het wild

Ontdek de Grote Vijf van Nederland op safari met Staatsbosbeheer en ontvang exclusieve fotografietips van National Geographic voor de foto-opdracht ‘de Grote Vijf’.

Datum
Auteur
De Redactie
Fotograaf
Staatsbosbeheer

Ga samen met een boswachter van Staatsbosbeheer op zoek naar Nederlands ‘Grote Vijf’: bever, wild zwijn, edelhert, ree, zeehond. Onderweg laat de boswachter je zien waar en hoe het dier leeft en hoe je zijn sporen herkent. Een tocht langs plekken waar je normaal niet komt.  

Staatsbosbeheer heeft speciaal voor National Geographic een reeks exclusieve excursies opgezet. Je ontvangt fotografietips bij inschrijving om zo ook deel te kunnen nemen aan de foto-opdracht ‘De Grote Vijf’. Bij deze excursie is vervoer op locatie inbegrepen, evenals een versnapering en een echt wild paspoort. Het programma duurt ongeveer vier uur. De safari is zowel voor kinderen als volwassenen een onvergetelijke belevenis. Bekijk hieronder alle safari’s met data en locaties. Schrijf je nu in, vol=vol.

Op safari met de ree
Het gaat steeds beter met de ree in Nederland. Tijdens de exclusieve excursie op 22 oktober 2016 in Almeerderhout ga je samen met een boswachter van Staatsbosbeheer op zoek naar de ree.
Helaas kunt u zich niet meer inschrijven voor deze excursie.

Op safari naar de bever
De bever, ookwel de architect van de natuur. Ontdek de bever, zijn leefomgeving en sporen samen met een boswachter van Staatsbosbeheer tijdens de exclusieve excursie op 10 augustus in de Biesbosch of op 17 augustus 2016 in het Almeerderhout (de stadsbossen van Almere).
Helaas kunt u zich niet meer inschrijven voor deze excursie(s). Beide data zijn vol.

Op safari naar het wilde zwijn
De populatie van wilde zwijnen is de laatste jaren flink toegenomen. Ga samen met een boswachter van Staatsbosbeheer op zoek naar het wild zwijn. De excursies vinden plaats op 31 augustus & 21 oktober 2016 op de Veluwe (Nunspeet).
Helaas kunt u zich niet meer inschrijven voor deze excursie(s). Beide data zijn vol. 

Op safari naar het edelhert
Spot de imposanten edelherten samen met een boswachter van Staatsbosbeheer tijdens de exclusieve excursies op 25 augustus & 30 oktober 2016 op de Veluwe (Ugchelen). 
Helaas kunt u zich niet meer inschrijven voor deze excursie(s). Beide data zijn vol.

Op safari naar de zeehond
Heb jij al eens een zeehond gezien? Dit is je kans om samen met een boswachter van Staatsbosbeheer op zoek te gaan naar de zeehond én de ree. Een tocht langs plekken waar je normaal niet komt. De exclusieve excursie vindt plaats op 26 oktober 2016 in Grevelingen.
Helaas kunt u zich niet meer inschrijven voor deze excursie(s). Beide data zijn vol.
 


Bekijk ook

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
National Geographic Nederland/België

Sluiten